KUALA LUMPUR ?

ANNIVERSSARY !! MAHFUZUR & SAHAR BY SEM’S Mesti tertanyakan , cerita apa yang kali ini admin akan bawa??? yeahhh kali ini S...



ANNIVERSSARY !!

MAHFUZUR & SAHAR BY SEM’S

Mesti tertanyakan , cerita apa yang kali ini admin akan bawa??? yeahhh kali ini SBXS telah mendapat customer dari luar negara taw ! dr US. Meh la dekat sikit ..
Dunia yang dibual oleh orang ramai iaitu KUALA LUMPUR, sebut sahaja KUALA LUMPUR pastinya terletak di Malaysia yang mana bandarnya kaya dengan cinta, pasangan terbang ke sana untuk meraikan cinta mereka. KUALA LUMPUR merupakan tenmpat yang dikenali untuk diambil gambar sebagai kenangan mereka malahan ia begitu cantik, begitu romantis, begitu ironik  bahawa pasangan yang saya ambil gambar itu memilih tempat yang sama berulang kali.  

.
.

Saya teringat, semasa saya jurugambar baru tahun, saya bimbang bahawa kerja saya menjadi kurang dan kurang asal kerana saya telah menggunakan setiap pemandangan dan sudut di tempat-tempat yang sama berulang-ulang kali.

.
.

Oleh itu, saya belajar dari setiap foto saya yang diambil dari lokasi yang sama. Kemudian, saya menyedari, setiap pasangan membuat getaran berbeza. Cara mereka memegang tangan, ketawa, dan bercakap sangat berbeza. Selain dari tempat itu, apa yang membuatkan lagi gambar mereka lebih menarik adalah dengan gaya penarikkan dan riuk wajah SAHAR & MAHFUZUR yang memikat hati saya agar mengambil gambar lebih cantik dari setiap sudut pandagan yang berbeza.

.
.

Kerana dengan inspirasi mereka berdua inilah yang membuatkan saya merasa bahawa kerana merekalah cita-cita2 saya tercapai sehingga ke hari ini.

.
.

Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan gambar yang lebih menarik bukan hanya kerana akan lokasi tetapi gaya anda menjadi satu kenangan semasa pemotretan..

Cheers,

Sem’s photography anda semua !!!

SEGERA DAPATKAN PACKAGE2 YANG POWER DAN HEBAT DR SBXS 


You Might Also Like

0 comments