monoloQue in the Houzzz yawww

Hey korang, Untuk makluman pembaca sekalian, selain pakar dalam mengambil gambar perkahwinan, team SBXS Photography juga boleh mengambil...


Hey korang,

Untuk makluman pembaca sekalian, selain pakar dalam mengambil gambar perkahwinan, team SBXS Photography juga boleh mengambil gambar komersial tau. Kitorang rasa sangat berbesar hati diberi kesempatan menjadi fotografer untuk menghasilkan gambar single terbaru dari kumpulan monoloQue iaitu "Badang Kotaraya" yang dipetik dari album kedua mereka "Jangan Puja Sampai Kecewa". Bak kata Zahiril Adzim; lagu yang dihasilkan untuk menyeru semua pejuang-pejuang bunyi baru Malaysia untuk keluar dari "gua pertapaan" masing-masing dan meraikan kreativiti seni tanpa batasan dan kongkongan

Fullamak! ayat pun dah deep, apetah lagi gambar single diorang pun power. 
Hardcore habis lah lokasi yang loQue pilih. Korang usha-usha gambar nie dulu, mana tahu boleh buat inspirasi tempat untuk buat post wedding ke.. manatahu..



Pic courtesy of SukabumiXSebol
Pic courtesy of SukabumiXSebol
Pic courtesy of SukabumiXSebol
Pic courtesy of SukabumiXSebol
Bile tengok macam rambut BoB Marley pulek.
Pic courtesy of SukabumiXSebol
Kalau korang boleh hayati maksud disebalik bangunan konkrit yang terbengkalai dengan lagu-lagu dari monoLoque, korang memang POWER. Sebab admin masih tengah mencari lagi ni isi tersirat dia, sambil mendengar lagu Badang Kotaraya.

Pic courtesy of SukabumiXSebol
Pic courtesy of SukabumiXSebol
"Bangunan mati boleh dibaiki, jangan biarkan lagu yang mati".

You Might Also Like

0 comments