PROMOSI HEBAT BY SBXS

APA YANG MENARIK DENGAN SBXS? Hai korang, hari ini admin nak share sesuatu dgn korang pasal apa yang SBXS akan tawarkan pada 25 og...

APA YANG MENARIK DENGAN SBXS?

Hai korang, hari ini admin nak share sesuatu dgn korang pasal apa yang SBXS akan tawarkan pada 25 ogos sehingga 27 ogos 2017 dengan pakej perkhawinan yang sangat murah ini korang akan mendapat pelbagai hadiah dan serta service yang terbaik dari kami.
korang tahu tak, kalau SBXS sebenarnya dah lama dalam bidang photographer ni.. macam2 hal dah admin dan team sbxs harungi. hehehe.

sebelum apa2 berlaku, admin nak korang tuhh, korang tuhh lah maksud amin. yang bakal berkhawin. korang kena igt taw macam - macam persiapan yang perlu dibuat tapi jangan lupa bahawa kenagan semasa majlis itu adalah amat bermakna. jadi , admin  rasa lah, baik korang book dengan admin pakej perkhawinan. alah admin bukan boleh amik gambar je taw, admin dan team sbxs boleh buat video macam artis2 hot tuh jugak dengan harga berbaloi. pulak tuh, kami ada perkhidmatan drone taw. yelah kan, asekarangkan orang gilakan video gempak macam permqadangan atas lah, sekeliling lah. eh macam2 lahhhh..

shutttttttt... tak apa2 korang tak payah pikir banyak x payah pening2 sbb kalau korang booked dgn admin, gerenti lah korang happy. 

tak percaya ke ? 

tengoklah facebook ke instagram kita orang... website pon ada taw. banyak yang menarik yang kami akan tawarkan semasa wedding fair, akan datang ini.

Venue : Wangsawalk, mall
Date : 25-27 august 2017
Time : 10 pagi-10 malam

You Might Also Like

0 comments