PAMERAN WEDDING SBXS - WANGSAWALK

Pameran JomKahwin! is a one-stop wedding exhibition centre .  SBXS is coming for joining that festival for this month. so what ar...



Pameran JomKahwin! is a one-stop wedding exhibition centre . 
SBXS is coming for joining that festival for this month. so what are you waiting for? 
SBXS is now known as a trusted name in the wedding industry, and will continue to expand 
the business alike. 
Follow SBXS! closely for updates on news and events of their next exhibition near you!
SBXS ADA SEGALA NYA. 

SBXS PHOTOGRAPHY 

- kenapa anda wajib pilih SBXS PHOTOGRAPHY ??
[] Gambar macam artis harga orang biasa.
[] Gambar luar negara tapi dekat Malaysia

[] Satu album designer EDIT.
SALAH SATU KEUNIKAN SBXS IALAH SBXS BOLEH REPAIR SEGALA KECACATAN GAMBAR DAN SATU PERSATU DESIGNER EDIT UNTUK MASUK DALAM ALBUM .
Lagi?
[] Berpengalaman dah tentu sampai satu Malaysia tau.
[] Photographer yang sentiasa kemas, segak dan bergaya dan photographer SBXS muda muda. 

[] Posing2 depan kamera kitorg GUIDE
[] Friendly dan mudah dibawa berbincang

] Jaminan kualiti
[
]Custom -made album exclusive sangat . 

[]Album lain dari yang lain.
[]Banyak hadiah yang korang dapat bila book SBXS.
[]SBXS top rank fearless photographer
IMPORTANT - STARTING PRICE RM 1600










SBXS VIDEOGRAPHY



Apa kelebihan bila korang shoot untuk FILMVCHINE?
.
πŸ‘‰πŸ» Confirm korang bersemangat bila nak shoot video sebab team SOCIVLIGHT memang semuanya awesome gilaaaa!
.
πŸ‘‰πŸ» Team SOCIVLIGHT sentiasa terbuka tangan untuk support korang. Lagi cun korang sporting, lagi enjoy untuk team kami shoot video korang. 
.
πŸ‘‰πŸ» Boss SOCIVLIGHT yang ah-mazing tu sentiasa berikan idea yang bernas untuk menyenangkan lagi korang yang bakal pengantin yang masih malu - malu kucing. 
.
πŸ‘‰πŸ» Korang stylo! Sebab tu korang kena join FILMVCHINE. Hehe
.
Admin pulak rasa teruja! Korang jangan lah tunggu lama-lama lagi. Jom lah join part of our FILMVCHINE client.  
IMPORTANT - STARTING PRICE RM 1700 
SBXS PHOTOBOOK


5 SEBAB KENAPA ANDA PERLU HIRE Cheezy Freezy Photobooth !!
.
 Kami nak korang jimat dan spend duit untuk perkara lebih penting untuk majlis korang
 Jimat tapi masih dapat kualiti yang sama dengan full package
 Tetamu enjoy dan tak akan lupakan kenangan majlis korang sampai bila-bila
 10 tahun akan datang tetamu akan still cakap tentang majlis korang sebab masih simpan memori majlis korang
 Tak payah pening kepala nak set-up photobooth sendiri, kami uruskan dari A sampai Z
.
.
Nak tahu tak apa yang admin nak bagi sampai orang naik gila contact admin ni??

Apa yang bakal korang dapat dari kami:
.
.
Cheezy Freezy Photobooth
 3 / 4 Hours Coverage + exclusive session for pengantin
 Unlimited Prints!!
 DSLR Quality photo
 High-Quality Prints
 Theme photobooth set-up
 Custom Photo Layout Design / - Free template (your own design)
 Sequin/custom Backdrop/ Free backdrop (your choice)
 Varieties of Funky & Fun Props /
- Free props (follow the themes)
 Cheezy Freezy Phtobooth Crew on-duty / - 2 person in charge
Guest book 40page (your own design)
 DVD soft copy

IMPORTANT - STARTING PRICE RM 1500













SBXS WEDDING CARD

Kenapa kad kawen SBXS? Sebab kami mampu design ikut taste korang. 
Wahh yang pasti semua nya memang up-to-date! 
Tak caya? Jom singgah gallery kami & tengok sendiri. 
FACEBOOK -  I DO WEDDING CARD

IMPORTANT - STARTING PRICE RM 350 (500 pieces) 

















"We are great team of experienced and supporting our client, focused on designing  and making customers dream into reality"

VENUE  : WANGSAWALK, MALL
DATE     : 25-27 AUGUST 2017




You Might Also Like

0 comments