FILMACHINE BY SBXS

Pameran JomKahwin! is a one-stop wedding exhibition centre .  SBXS is coming for joining that festival for this month. so what ar...





Pameran JomKahwin! is a one-stop wedding exhibition centre . 
SBXS is coming for joining that festival for this month. so what are you waiting for? 
SBXS is now known as a trusted name in the wedding industry, and will continue to expand 
the business alike. 

Follow SBXS! closely for updates on news and events of their next exhibition near you!
SBXS ADA SEGALA NYA.
.
 Apa kelebihan bila korang shoot untuk FILMVCHINE?
.
πŸ‘‰πŸ» Confirm korang bersemangat bila nak shoot video sebab team SOCIVLIGHT memang semuanya awesome gilaaaa!
.
πŸ‘‰πŸ» Team SOCIVLIGHT sentiasa terbuka tangan untuk support korang. Lagi cun korang sporting, lagi enjoy untuk team kami shoot video korang. 
.
πŸ‘‰πŸ» Boss SOCIVLIGHT yang ah-mazing tu sentiasa berikan idea yang bernas untuk menyenangkan lagi korang yang bakal pengantin yang masih malu - malu kucing. 
.
πŸ‘‰πŸ» Korang stylo! Sebab tu korang kena join FILMVCHINE. Hehe
.
Admin pulak rasa teruja! Korang jangan lah tunggu lama-lama lagi. Jom lah join part of our FILMVCHINE client.  


Untuk melihat video yang lebih menarik dan power korang boleh tekan link kat bawah tu sahaja
.
facebook dan instagram 
filmachine 

You Might Also Like

0 comments